SÄHKÖAUTOJEN LATAUSPISTEET UUDELLAMAALLA

Kaivuu ja sähköpalvelu Parviaisen palveluihin kuuluu nyt myös sähköautojen latauspisteiden myynti, asennus ja huolto Uudenmaan alueella. Siis koko palvelupaketti sitä varten, kun haluat kotikäyttöön, taloyhtiöön tai yritykselle joko yhden sähköauton latausaseman tai useamman.

Kun sähköauton latauspiste on omassa pihassa, saat ladattua autosi vaikka yön aikana – ja nopeamminkin! Teemme asennukset sähköalan ammattilaisen toimesta, ja kun laitteet ovat laadukkaita, sähköauton lataukseen erikoisvalmistettuja, lataaminen hoituu turvallisesti. Kaivuutyön erikoisosaajana meiltä hoituvat myös mahdolliset maanrakennustehtävät.

Ota yhteyttä »

HUOLEHDIMME SÄHKÖAUTOJEN LATAUSASEMIEN HUOLLOISTA

Palvelumme ei pääty siihen, että saat latausaseman käyttöösi. Hoidamme myös latauspisteiden vuosihuollot, muut huoltotyöt sekä vikakorjaukset, jotta laitteet pysyvät toimintakuntoisina.

Jos perheessäsi, taloyhtiön asukkailla tai yrityksesi työntekijöillä on käytössä sähköautoja tai ehkä haluat palvella asiakkaitasi paremmin toimitilasi pihassa olevalla sähköauton latauspisteellä, ota meihin yhteyttä! Tulemme mielellämme kartoittamaan kiinteistösi mahdollisuudet sekä toiveesi.

Pyydä tarjous »

Tarkemmat yhteystietomme löydätte täältä!

OTA YHTEYTTÄ »